Yaşlanmaya ve Kırışıklığa iyi Gelen Kremler


Yaşlanmaya ve kırışıklığa karşı iyi geldiği söylenen retinol serumlar, yağlar, kremler cildinizin ihtiyacı olabilir ama cildiniz için rahatsız edici olabilirler. Ancak bir antiaging (yaşlanma karşıtı) kremi peşindeyseniz, bir ton seçeneğiniz olsa'da bir tane seçmeye çalışmak oldukça zor olabilir.

Yaşlanmaya bağlı, olgun ciltler de genellikle kurudur, çünkü cildin doğal nemlendirici bileşik üretimi tipik olarak yaşlandıkça yavaşlarNe yazık ki, en güçlü ve güvenilir antiaging bileşenlerinden bazıları cildi daha da kurutma eğilimindedir. Bunlar, elbette, özellikle ilk başta tahriş edici veya kurutma etkisine sahip olabilen retinolü içerir. Ancak glikolik asit, laktik asit ve salisilik asit gibi diğer yaygın antiaging bileşenleri de aşırı kullanılırsa aynı şeyi yapabilir.

Antiaging bileşenleri, özellikle nemlendirici ve besleyici bileşikler, seramidler, peptitler ve niasinamid gibi nemlendirici bir formüldebir araya geldiklerinde faydalı olmaktadır. Bu bileşenler cildi nemlendirmeye ve parlaklaştırmaya yardımcı olurken, cildin nem bariyerini güçlendirerek cildin içerisine kilitlenmesine yardımcı olur, bu da ince çizgilerin, kırışıklıkların ve sarkan cildin dolmasına yardımcı olabilir.

     Yaşlanmaya iyi Gelen Kremler

Yorumlar

  1. If you are facing such times when your laptop is not working properly which is hindering your work performance & speed, then we would suggest you to visit our center HP Service Center in Mumbai. After this you just do not need to worry, we will take care of your laptop and resolve the issue quickly. We quickly try to find out the root cause of the problem and provide you with the best and affordable solution available.

    Authorised Laptop Service Center in MumbaiList -
    Asus Authorised Service Center in Mumbai
    Acer Authorised Service Center in Mumbai
    HP Authorised Service Center in Mumbai
    Lenovo Authorised Service Center in Mumbai
    Dell Authorised Service Center in Mumbai

    YanıtlaSil

Yorum Gönder