Yoga ile Yüz Germe Egzersizleri

GOODBYE UNDEREYE CIRCLES Bu egzersiz, gözün dış köşesindeki kırışıklıkların ve ince çizgilerin silinmesi için en iyi egzersizlerden biridir - karga ayakları olarak adlandırılan ve alt göz kapağındaki alt göz halkalarını ve eski lenfleri ortadan kaldırmak için.  Alt göz kapağının kaslarını aktive ederek böbrek enerjisi ve adrenal bezler aktive edilir ve dengelenir.  Göz altı alanı karanlıksa, lenfatik tıkanıklık olduğu anlamına gelir, böbrek enerjisi zayıftır ve güçlendirilmesi gerekir.  Egzersiz nasıl yapılır 1. Parmaklarınızı tapınaklarınıza yerleştirin 2. Tapınaklara bastırın ve alanı çapraz olarak geriye doğru çekin (parmaklarınızla kırışıklık yaratmamaya dikkat edin) 3. Şimdi yukarı bakıp kör güneşe bakarken hayal edin 4. Karşı direnç olarak,

GOODBYE UNDEREYE CIRCLES

Bu egzersiz, gözün dış köşesindeki kırışıklıkların ve ince çizgilerin silinmesi için en iyi egzersizlerden biridir - karga ayakları olarak adlandırılır ve alt göz kapağındaki alt göz halkalarını ve eski lenfleri ortadan kaldırmak için. Alt göz kapağının kaslarını aktive ederek böbrek enerjisi ve adrenal bezler aktive edilir ve dengelenir. Göz altı alanı karanlıksa, lenfatik tıkanıklık olduğu anlamına gelir, böbrek enerjisi zayıftır ve güçlendirilmesi gerekir.

Egzersiz nasıl yapılır

1. Parmaklarınızı göz kapaklarınızın yanına yerleştirin
2. bastırın ve alanı çapraz olarak geriye doğru çekin (parmaklarınızla kırışıklık yaratmamaya dikkat edin)
3. Şimdi yukarı bakıp kendinizi kör eden güneşe baktığınızı hayal edin
4. karşı direnç, gözlerinizi kısmak veya kapatmak istediğiniz gibi alt göz kapağını üst göz kapağına doğru itmeye başlayın
5. Derin nefes alın ve alt göz kapaklarınızın aktivasyonunu hissetmeye çalışın

4 defa tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

ÇİN GÖZLERİ Bu egzersiz göz çevresi üzerine odaklanmıştır.  Orbicularis oris kasını ve göz kaslarını güçlendirir.  İnek ayakları olarak da adlandırılan gözlerin dış kısmındaki kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur.  Ayrıca alt göz kapağını güçlendirir, bu da o bölgedeki koyu halkaları ve durmuş lenfleri azaltır.  Yüz kaslarınızı ve zihninizi gevşetmeye yardımcı olur.  Bu egzersizin görme yeteneği üzerinde yararlı etkileri vardır.  Çin tıbbına dayanarak kalp, mesane ve böbreklerdeki enerjiyi dengeler.  Parmaklar ile belirtilen bölgeye basılarak safra kesesi ve mesane aküpresür noktaları uyarılır.  Egzersiz nasıl yapılır 1. Orta parmaklarınızı iç köşelere (gözlerinizin) ve işaret parmaklarınızı gözlerin dış köşesine yerleştirin - parmaklarınızı kemiğe yerleştirdiğinizden emin olun 2.

CHINESE EYES

Bu egzersiz göz çevresindeki alana odaklanır. Orbicularis oris kasını ve göz kaslarını güçlendirir. İnek ayakları olarak da adlandırılan gözlerin dış kısmındaki kırışıklıkları gidermeye yardımcı olur. Ayrıca alt göz kapağını güçlendirir, bu da o bölgedeki koyu halkaları ve durmuş lenfleri azaltır. Yüz kaslarınızı ve zihninizi gevşetmeye yardımcı olur. Bu egzersizin görme yeteneği üzerinde yararlı etkileri vardır.

Çin tıbbına dayanarak kalp, mesane ve böbreklerdeki enerjiyi dengeler. Parmaklar ile belirtilen bölgeye basılarak safra kesesi ve mesane aküpresür noktaları uyarılır.


Egzersiz nasıl yapılır

1. Orta parmaklarınızı iç köşelere (gözlerinizin) ve işaret parmaklarınızı gözlerin dış köşesine yerleştirin - parmaklarınızı kemiğe yerleştirdiğinizden emin olun
2. Şimdi aynı zamanda gözlerinizi birlikte kapatmaya başlayın ve işaret parmağınızı ve orta parmaklarınızı belirtilen alana bastırmaya başlayın
3. Ayrıca, işaret parmağınızla “çince gözler” oluşturmak istediğiniz gibi geri ve nazikçe yukarı çekmeye başlayın
4. Şimdi geriye bakın
5. Derin nefes alın

4 defa tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

ÜST KAPAK ASANSÖR Egzersiz, dairesel kasların, üst göz kapaklarının ve kaşlar - Procerus kası arasındaki alanların güçlendirilmesine odaklanır.  Kapüşonlu üst kapaklarını ve sarkan alt göz kapaklarını kaldırmak, kaşlar arasındaki kırışıklıkları kaldırmak ve parlak, yükseltilmiş ve açık bir görünüm yaratmak isteyenler için mükemmeldir.  Yüz tanılarına dayanarak, egzersiz dalağı (üst göz kapağı), karaciğer ve safra kesesini (kaş alanı ve kaşlar arasında) ve böbreği (alt göz kapağı) güçlendirir.  Egzersiz baş ağrısı ve sinüs problemlerini ortadan kaldırmada etkilidir.  Vizyonu güçlendirir.  Egzersiz nasıl yapılır Üç parmağınızı kaşların üzerine yerleştirin (başlangıçta küçük parmak, ortada orta ve kaşların ucunda işaret parmağı) ve birkaç kez içeri ve yukarı doğru bastırın (burada görme gücünü güçlendirmek için akupresür noktaları vardır) ,  kaşlar arasındaki kırışıklıkları gidermek ve üst göz kapaklarını kaldırmak).  4 kez tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

UPPER LID LIFT

Egzersiz, dairesel kasları, üst göz kapaklarını ve kaşlar - Procerus kası arasındaki alanları güçlendirmeye odaklanır. Kapüşonlu üst kapaklarını ve sarkan alt göz kapaklarını kaldırmak, kaşlar arasındaki kırışıklıkları kaldırmak ve parlak, yükseltilmiş ve açık bir görünüm yaratmak isteyenler için mükemmeldir.
Yüz tanılarına dayanarak, egzersiz dalağı (üst göz kapağı), karaciğer ve safra kesesini (kaş alanı ve kaşlar arasında) ve böbreği (alt göz kapağı) güçlendirir. Egzersiz baş ağrısı ve sinüs problemlerini ortadan kaldırmada etkilidir. Vizyonu güçlendirir.


Egzersiz nasıl yapılır

Kaşlara üç parmağınızı yerleştirin (başlangıçta küçük parmak, ortada orta ve kaşların ucunda işaret parmağı) ve birkaç kez içeri ve yukarı doğru bastırın (burada, görme gücünü güçlendirmek, aralarındaki kırışıklıkları ortadan kaldırmak için akupresür noktaları vardır. kaşları ve üst göz kapaklarını kaldırma).

4 defa tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

AÇIK GÖZLER Egzersiz temporal ve oküler dairesel kasları güçlendirmeye odaklanır.  Temporal kaslar tapınak bölgesinde yer alır ve kulakların arkasından boyuna kadar uzanır.  Temporal kaslar ağırlıklarından dolayı zayıfsa, düşer ve yüzdeki diğer kaslara baskı yaparlar.  Bu, üst göz kapaklarının, yanak kaslarının düşmesine ve hatta nazolabial kıvrımların derinleşmesine yansır.  Temporal kasları kaldırarak üst göz kapakları kaldırılır, dış göz köşelerindeki kırışıklıklar giderilir, alt göz kapakları güçlendirilir ve uyarılır ve böylece nazolabial kıvrımlar ortadan kaldırılır.  Egzersiz yapmak baş ağrısını gidermeye yardımcı olur, görme gücünü güçlendirir, konsantrasyonu ve hafızayı geliştirir.  Yüz tanılarına dayanarak bu egzersizin dalak, kalp ve ince bağırsak üzerinde yararlı bir etkisi vardır.

OPEN EYES

Egzersiz, temporal ve oküler dairesel kasları güçlendirmeye odaklanır. Temporal kaslar tapınak bölgesinde yer alır ve kulakların arkasından boyuna kadar uzanır. Temporal kaslar ağırlıklarından dolayı zayıfsa, düşer ve yüzdeki diğer kaslara baskı yaparlar. Bu, üst göz kapaklarının, yanak kaslarının düşmesine ve hatta nazolabial kıvrımların derinleşmesine yansır. Temporal kasları kaldırarak üst göz kapakları kaldırılır, dış göz köşelerindeki kırışıklıklar giderilir, alt göz kapakları güçlendirilir ve uyarılır ve böylece nazolabial kıvrımlar ortadan kaldırılır. Egzersiz yapmak baş ağrısını gidermeye yardımcı olur, görme gücünü güçlendirir, konsantrasyonu ve hafızayı geliştirir. Yüz tanılarına dayanarak bu egzersizin dalak, kalp ve ince bağırsak üzerinde yararlı bir etkisi vardır.


Egzersiz nasıl yapılır

1. Avuç içlerinin topuklarını temporalis kasına yatırın, parmaklarınızın geri kalanı kafasına sarılabilir
2. Avuçlarınızı yerleştirirken kaşlarınızın dış kısmını ekleyin
3. Şimdi kaslara sıkıca bastırın ve tüm alanı yukarı çekin ve çapraz olarak geriye
4. Karşı direnç olarak - birine ortalama bir görünüm vermek için gözlerinizi sıkın
5. Gözlerinizi tapınağa çevirin (geriye bakmak istediğiniz gibi)
6. Omuz, boyun ve diğer yüzlerinizi koruyun kaslar gevşemiş
7. Derin nefes alın

4 defa tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

MİDE 2 Bu akupresür noktası kemiğin kenarındaki gözün altında bulunur - göz bebeğinin dikey altında.  Bu noktanın uyarılması, alt göz kapaklarının kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur, göz halkaları ve şişkinliği ortadan kaldırır.  Ayrıca kırışıklıkları ortadan kaldırmaya ve böbrekleri güçlendirmeye yardımcı olur.  Egzersiz nasıl yapılır Orta basınçla noktayı uyarın ve 30-60 saniye tutun.  4 kez tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

STOMACH 2

Bu akupresür noktası, kemiğin kenarındaki gözün altında bulunur - öğrencinin dikey olarak altında. Bu noktanın uyarılması, alt göz kapaklarının kaslarını güçlendirmeye yardımcı olur, göz halkaları ve şişkinliği ortadan kaldırır. Ayrıca kırışıklıkları ortadan kaldırmaya ve böbrekleri güçlendirmeye yardımcı olur.

Egzersiz nasıl yapılır

Noktayı orta basınçla uyarın ve 30 - 60 saniye tutun.

4 defa tekrarlayın, 30 saniye basılı tutun

Yorumlar